Startups 2e editie

CycleSpark

Vrachtfietsen vormen steeds vaker een schone oplossing voor onze stedelijke logistiek. Maar voor extra grote en zware goederen moet je te vaak heen en weer fietsen. Met de 500kg en 5m3 kan de CycleSpark – power cargo e-bike concurreren met de dieselbusjes.

Courier Connect

Met Courier Connect kan je pakketten meesturen met koeriers die al de juiste kant op gaan. Dit scheelt niet alleen in kosten, het draagt ook bij aan een meer duurzame samenleving.

Smart Mile

The Dutch firm Smart Mile Solutions has installed Germany’s first PackRobot in the city of Nagold, as part of a shared urban delivery platform to encourage sustainable deliveries of locally-produced goods.

Biro

Met de Birò wordt verplaatsing in de stad makkelijker. Dankzij de beperkte afmetingen van dit voertuig begeef je je vlot door het verkeer, kom je op plekken waar auto’s niet kunnen of mogen komen en parkeer je zorgeloos op het trottoir zonder parkeerkosten.

Klup

Klup is dé online community voor 50-plussers in Nederland.

navya

“NAVYA develops driverless, automated electric vehicles that are dedicated to first and last mile transportation, and independent of all infrastructure.

felyx

felyx biedt gedeelde elektrische scooters aan op ritbasis, voor €0,30/min.

EZY

Slim en eenvoudig je elektrische auto laden zonder kabel.

Bun.Run

Het sociale bezorgplatform door en voor buurtbewoners en lokale ondernemers.

bike.box

Het slimme en ruimtebesparende parkeersysteem houdt fietsen uit het zicht en maakt het veilig stallen van fietsen eenvoudig.

Pontiflex

De Pontiflex-I© is een snel te plaatsen, aanpasbare en zelfs demontabele en verplaatsbare fiets-/voetgangersbrug.

FlickBike

Het concept van FlickBike is eenvoudig. Je downloadt de app, maakt een account aan en ziet op een kaartje waar er in jouw buurt een fiets staat die je kunt reserveren.

Blue Line Logistics

Blue Line Logistics is een logistiek platform voor het vervoer van goederen op pallets op logistieke knooppunten in combinatie met de Pallet Shuttle Barge (PSB).

Amber Mobility

Amber Mobility wil vanaf 2018 zelfrijdende elektrische deelauto’s inzetten voor bedrijven.

Mobility Lab wordt ondersteund door: